Mee zingen?!

Mee zingen? Het FKO is toch een orkest?

Ja, dat zijn we zeker en goede strijkers zijn altijd van harte welkom. Maar dit keer doen wij samen met het koor van de Lewisham Choral Society in de Grote Kerk van Leeuwarden op 29 oktober een programma met een bijzondere mis van Joseph Haydn, nl de zg. Nelson mis. Zie ook de concertagenda.

Het is een prachtig werk en dat doen wij graag met een groot koor. Niet alle leden van de Lewisham Choral Society kunnen naar Leeuwarden komen en het koor stelt het zeer op prijs in contact te komen met koristen uit Friesland. Zoals altijd zijn met name tenoren en bassen zeer welkom. Wij verwachten wel dat je meedoet met de repetities op maandag 17, 24 en de generale op 29 oktober. Op 17 september is er een speciale studiedag in Kimswerd en ook daar ben je van harte welkom.

Heb je belangstelling? Neem dan contact op met Immie Klaver.

Plaats een reactie