Repetities gaan “gewoon” door

We repeteren voorlopig gewoon door in De Schakel, dat mag gelukkig, op dezelfde manier als afgelopen weken: blazers  en een paar strijkers op vrijdagavond en de strijkers op maandagavond. Nog een of twee keer staan de Beethoven-stukken op de lessenaar, daarna gaan we beginnen met Brahms 4, alvast voor de concerten op 8 en 9 mei 2021 (voorlopig) in het WTC hotel. Jullie krijgen de muziek daarvan z.s.m. Zolang het lukt repeteren we tot en met 14 december en beginnen in principe weer op 11 januari. Houdt de website in de gaten voor het repetitieschema en andere informatie. Twijfel je, neem even contact op met een bestuurslid.

Het spreekt natuurlijk vanzelf dat we allemaal de huidige hygiëneregels in acht nemen en dat we (strijkers) met mondkapjes op spelen. Zodra er opgestaan/rondgelopen wordt, moeten de blazers ook een mondkapje dragen. Als je besluit toch niet te willen repeteren, om wat voor reden dan ook, laat het weten. Het verzoek is om dit zo snel mogelijk te doen en als je tussendoor een keer niet kunt, meldt het vroeg op de repetitiedag via afmeldenfko@gmail.com. Liefst voor b.v. 15.00 uur, zodat als er veel afzeggingen zijn, mensen niet voor niets hoeven te reizen. Check dus tot vlak voor je vertrek naar de repetitie wel je mail!

Leave a Comment