Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/frieskamerorkest.nl/httpdocs/wp-content/plugins/laposta-signup-embed/src/Controller/FormController.php on line 65

Boekingen

Het Fries Kamerorkest speelt graag op uitnodiging van culturele commissies en instellingen. Ook spelen we als kleiner ensemble bij een bedrijfsfeestje, kerkdienst of trouwerij. Hiervoor kan je contact opnemen met Marlène Heunen, secretaris Fries Kamerorkest: secretariaat@frieskamerorkest.nl of 06 – 21 86 25 77.

4 mei 2023, Nelsonmis van Haydn in Heerenveen
 
Het COV Heerenveen en het Fries Kamerorkest gaven op 4 mei een gratis concert in de RK-kerk in Heerenveen. Er werd onder leiding van de dirigent van het COV Heerenveen Pieta Maayeshi de Nelsonmis van Haydn opgevoerd.
 
Voor die gelegenheid hingen in de kerk vier vlaggen: de Nederlandse en Oekraïense vlag, de Mensenrechtenvlag en die van de LHBTQIA+ gemeenschap. De Mensenrechtenvlag staat symbool voor wat ons verbindt in de wereld. De regenboogvlag is als symbool voor de vele homoseksuelen die zijn opgepakt, weggevoerd en vergast tijdens de Tweede Wereldoorlog.

10 juli 2022, het FKO geeft een concert in de tuin van het Popta Slot in Marsum