Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/frieskamerorkest.nl/httpdocs/wp-content/plugins/laposta-signup-embed/src/Controller/FormController.php on line 65

Lid worden?

Wil je meespelen in één van de beste orkesten van Friesland? Neem dan contact met het bestuur via het secretariaat, zie de contactpagina. In overleg met het bestuur kan je op een repetitieavond komen om te kijken, te luisteren, mee te spelen en natuurlijk de sfeer te proeven. Strijkers kunnen we altijd goed gebruiken, daarnaast hebben we vacatures voor altviolisten en trompettisten.

Na maximaal 5 repetities neemt het bestuur in overleg met de dirigent een besluit over je lidmaatschap. In sommige situaties verlangen we dat je moet voorspelen.

Vacatures Fries Kamer Orkest

Op dit moment is er in ons orkest nog plaats voor altviolisten en 1e en 2e trompettist! Bespeel je een van deze instrumenten op gevorderd niveau en heb je belangstelling om in ons orkest mee te spelen? Neem dan contact met het bestuur via het secretariaat, zie de contactpagina.